Pasztet pługa
Przepis pasztet pługa może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje 31 centów za porcję. Jeśli masz marynowaną cebulę perłową, usuniętą skórkę serową o wysokiej zawartości tłuszczu, półtwardy ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. 52 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Burgery ploughmana, Sałatka pługa, oraz Rolki pługa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz starty ser, miękki ser, marmoladę, masło i perłową cebulę.
Wymieszać gumową szpatułką, aż wszystkie składniki zostaną równomiernie włączone. Wymieszać łyżką na długi kawałek plastikowej folii, a następnie delikatnie uformować w rurkę, tak aby mieszanina była całkowicie zamknięta w plastikowej folii.
Pozostawić mieszaninę w lodówce przez co najmniej 30 minut i do kilku dni. Pokrój pasztet pługa i podawaj z tostami i lekko ubraną rukolą.