Paszteciki Miętowe

Miętowe paszteciki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 63 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka 0%-słodko-gorzkiej czekolady kakaowej, cukru cukierniczego, ekstraktu z mięty pieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York, Paszteciki Miętowe, oraz Paszteciki Miętowe.
Instrukcje
Beat 2 1/4 szklanki cukru cukierników z syropem kukurydzianym, woda, ekstrakt z mięty pieprzowej, skrócenie, i szczypta soli za pomocą miksera elektrycznego (z uchwytem łopatkowym, Jeśli za pomocą miksera stojącego) ze średnią prędkością, aż tylko połączone. Zagnieść na powierzchni roboczej posypane pozostałą 1/4 szklanki cukru cukierników, aż będzie gładka.
Rozwałkuj między arkuszami pergaminu na dużej blasze do pieczenia w 7-do 8-calowej rundzie (mniej niż 1/4 cala grubości). Zamrozić do twardości, około 15 minut.
Zdjąć górną kartkę papieru i posypać cukrem cukierniczym. Wymień górny arkusz, następnie odwróć i powtórz zraszanie z drugiej strony.
Wytnij jak najwięcej rund za pomocą noża, przenosząc do wyłożonej pergaminem blachy do pieczenia. Zamrozić do twardego, co najmniej 10 minut. W międzyczasie zbieraj resztki, przerzucaj i zamrażaj, a następnie wycinaj kolejne rundy, zamrażając je.
Rozpuść trzy czwarte czekolady w metalowej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą.
Wyjąć miskę z patelni i dodać pozostałą czekoladę, mieszając, aż będzie gładka. Schłodzić, aż termometr włoży co najmniej 1/2 cala do czekolady 27°.
Powrót wody w patelni do wrzenia i zdjąć z ognia. Ustaw miskę z schłodzoną czekoladą na patelni i podgrzej, mieszając, aż termometr zarejestruje 88 do 33°.
Balans 1 mięty pieprzowej Okrągły na widelcu i zanurzyć w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać off i skrobanie tył widelca przed obręczy miski, jeśli to konieczne, a następnie powrót patty do arkusza (aby ozdobne grzbiety na patty, natychmiast ustawić dno widelca krótko na szczycie patty, a następnie podnieść widelec prosto w górę). Płaszcz Pozostałe rundy, zmieniając czekoladę do 88 do 33° w razie potrzeby.
Niech paszteciki stoją, aż czekolada jest ustawiona, o 1 godzinę.
Paszteciki przechowywać, warstwowe między arkuszami pergaminu w hermetycznym pojemniku, schłodzone, 1 miesiąc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.