Pasternak Z Masła Brązowego
Pasternak z rumianego masła może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 480 kalorii, 4G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany, pasternak, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rumiane Masło Masło Orzechowe Płatki Owsiane Ciasteczka Czekoladowe, Masło brązowo-czekoladowe Blondies z masłem CookieNut Swirl, oraz Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym.
Instrukcje
Masło gotować w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, od 6 do 8 minut lub tylko do momentu, gdy masło zacznie się złotobrązować. Natychmiast wyjąć z ognia i wlać masło do małej miseczki. (Masło będzie nadal ciemnieć, jeśli pozostanie na patelni.) Przykryć i schłodzić 30 minut lub aż masło ostygnie i zacznie się zestalać.
W międzyczasie pokroić pasternak na pół i pokroić każdą połowę w plasterki od 2 do 3 cali. Pasternak gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w dużym holenderskim piekarniku 25 minut lub tylko do miękkości.
Odcedzić pasternak i umieścić w średniej misce.
Wyjmij płynne masło z wierzchu rozdrobnionego, brązowego masła, zachowując płynne masło do innego użycia. Doprowadzić stałe rumiane masło i śmietanę do wrzenia w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Pasternak polać mieszanką z rumianego masła, a pasternak grubo rozgnieść masą ziemniaczaną lub trzepaczką. Doprawić solą do smaku.