Pasta Z Masła Miodowego

Pasta Z Masła Miodowego
Need a bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska przyprawa? Miód masło Spread może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pasta Z Orzecha Miodowego, Miód wanilia kasztan spread, oraz Pasta Cynamonowa MIODOWA do bajgli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić masło, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj miód; beat tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
3
Podawać z chlebem, obwarzankami lub tostami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
ChlebChleb
TostyTosty
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn