Przepis na makaron Primavera może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Za $1.09 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 19g tłuszczu i w sumie 429 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, sól, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj rotini i gotuj do miękkości, około 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rotini
3
Odcedź, rezerwując 3/4 szklanki wody do gotowania i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Podczas gotowania makaronu rozpuść masło na 14-calowej patelni do smażenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę i paprykę i gotuj do miękkości, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fonterutoli Chianti Classico z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Fonterutoli Chianti Classico
Kolor: Głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich toasty i pikantnych odcieni.Smak: uderzenie w usta jest ostre, ale miękkie ze względu na znaczną strukturę garbników, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość jest połączona z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych wrażeń ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.Wnioski: ci, którzy twierdzą, że Chianti Classico to kłujące i szorstkie wino, zmienią zdanie po degustacji tego 1999 roku, który jest teraz gotowy do picia, ale poprawi się jeszcze przez co najmniej pięć lat.Alkohol: 13,5% obj.