Pasta e Fagioli ala Weeble
Pastan e Fagioli ala Weeble może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, rosół z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen, oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa).
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu; wymieszaj ditalini i wróć do wrzenia. Gotować, uncovered, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 6 protokół; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu; wymieszać cebulę i boczek i saute, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół. Czosnek wymieszać z mieszanką cebuli; gotować na średnim ogniu tylko do pachnącego, o 1 minutę.
Bulion z kurczaka wymieszać, fasola, pasta pomidorowa, i papryka chile do mieszanki cebula-bekon; doprowadzić do duszenia i gotować, aż w pełni ogrzane przez, o 10 protokół. Do zupy mieszamy ditalini i natkę pietruszki, doprawiamy solą i pieprzem.
Każdą porcję posypać serem Romano.