Pasta e Fagioli ala Weeble

Pasta e Fagioli ala Weeble
Pastan e Fagioli ala Weeble może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 417 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, rosół z kurczaka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen, oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa).

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu; wymieszaj ditalini i wróć do wrzenia. Gotować, uncovered, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 6 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
DitaliniDitalini
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu; wymieszać cebulę i boczek i saute, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół. Czosnek wymieszać z mieszanką cebuli; gotować na średnim ogniu tylko do pachnącego, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Bulion z kurczaka wymieszać, fasola, pasta pomidorowa, i papryka chile do mieszanki cebula-bekon; doprowadzić do duszenia i gotować, aż w pełni ogrzane przez, o 10 protokół. Do zupy mieszamy ditalini i natkę pietruszki, doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Papryka ChiliPapryka Chili
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
DitaliniDitalini
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
FasolaFasola
CebulaCebula
ZupaZupa
4
Każdą porcję posypać serem Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn