Pasta Carbonara Frittata
Pasta Carbonara Frittata może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 526 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, sól, bekon z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittata Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotuj spaghetti, aż będzie miękka, około 8 minut lub zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania.
Odcedzić, przelać do dużej miski i wymieszać z oliwą do herbu.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Boczek z indyka gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 5 do 8 protokół.
Usuń boczek do ręczników papierowych, aby osuszyć. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. tłuszczu na patelni.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Ubić jajka, parmezan, czosnek, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz w misce.
Wlać spaghetti i wrzucić do płaszcza. Boczek pokruszyć w misce i dobrze wymieszać.
Umieść patelnię na piecu na średnim ogniu i dodaj mieszaninę jajek i spaghetti, rozprzestrzeniając się na równą warstwę za pomocą szpatułki. Gotować, aż dno jest dobrze rumiane, o 8 protokół, przesuwając szpatułkę pod frittata od czasu do czasu poluzować.
Umieścić patelnię pod brojlerem i gotować, aż top będzie złoty i zestaw, o 3 protokół.
Frittatę pokroić w kliny i podawać.