Pasta Carbonara Frittata

Pasta Carbonara Frittata
Pasta Carbonara Frittata może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 526 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, sól, bekon z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittata Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotuj spaghetti, aż będzie miękka, około 8 minut lub zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, przelać do dużej miski i wymieszać z oliwą do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ostudzić do temperatury pokojowej.
4
Boczek z indyka gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usuń boczek do ręczników papierowych, aby osuszyć. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. tłuszczu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Ubić jajka, parmezan, czosnek, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać spaghetti i wrzucić do płaszcza. Boczek pokruszyć w misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Umieść patelnię na piecu na średnim ogniu i dodaj mieszaninę jajek i spaghetti, rozprzestrzeniając się na równą warstwę za pomocą szpatułki. Gotować, aż dno jest dobrze rumiane, o 8 protokół, przesuwając szpatułkę pod frittata od czasu do czasu poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
PiecPiec
10
Umieścić patelnię pod brojlerem i gotować, aż top będzie złoty i zestaw, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
11
Frittatę pokroić w kliny i podawać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn