Pasta Carbonara
Pasta Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Przepis ten służy 4. Na $1.25 za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 22 fanów. Mieszanka pół na pół śmietany, soli, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Pasta Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj mostaccioli zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Tymczasem na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając szczelinowej łyżki, wyjmij do papierowych ręczników, aby spuścić. Brązowe grzyby w ociekaniu; wyjąć na papierowe ręczniki.
Spuścić kapiące z patelni.
Na patelnię dodać śmietanę, masło, pietruszkę, czosnek, sos pieprzowy i sól; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Odcedzić mostaccioli; dodać do mieszanki śmietany. Wymieszać z boczkiem, grzybami i serem; podgrzać.