Pasta Antipasto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 241 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz 2 cukinię, ser mozzarella, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta Antipasto, Pasta Antipasto, oraz Pasta Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
2
Ocet wymieszać, bazylia, kapary, olej i czosnek w proszku. W dużej szklanej lub plastikowej misce wrzuć makaron, mieszaninę octu i pozostałe składniki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków, ale nie dłużej niż 24 godziny.