Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym

Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Bangers i zacieru z sosem cebulowym spróbować. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 106 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, mąki, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym, Grzanki i Zaciery z sosem cebulowym, oraz Dziś Kolacja: Bangers i Mash z sosem cebulowym.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć zimną wodą. Dobrze doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do gotować, i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i umieścić z powrotem w rondlu, dodać 3 łyżki masła i 2/3 szklanki mleka, i zacieru z masher ziemniaków, dodając więcej mleka, jeśli pożądana jest luźniejsza konsystencja. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podgrzać pozostałe 3 łyżki masła w dużej patelni non-stick na średnim ogniu aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj cebulę i liść laurowy i gotuj, często mieszając, aż cebula będzie brązowa, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Posypać mąką i wymieszać, aż mąka równomiernie połączy się z cebulą. Stale mieszając, powoli wlać bulion na mieszaninę cebuli. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, często mieszając, następnie zmniejszyć ogień do medium i gotować, aż zgęstnieje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Doprawić do smaku solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
7
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż się połysk. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Miejsce bangers na patelni i gotować, aż rumiane z jednej strony, o 5 protokół; flip bangers i przykryć. Gotować, aż bangers są w pełni ugotowane, o 6 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Podzielić zacieru między 4 talerze, umieścić 2 bangers na każdym stosie zacieru, i top z sosem cebulowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Podawać z brązowym piwem i dodatkowym sosem i mocną musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
AleAle
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn