Paski Pięciowarstwowe
Paski pięciowarstwowe wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rękawy graham krakersy, kokos, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Paski Pięciowarstwowe, Kratki Trójwarstwowe, oraz Paski Siedmiowarstwowe.
Instrukcje
* Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko masło 9 x 13-calowy patelni i linii z pergaminem, pozwalając na tyle zwis na długim boku, aby podnieść pręty z patelni.
Umieścić masło i krakersy graham w misce i dobrze połączyć.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni i poklepać w równą warstwę, aby utworzyć skorupę.
Posypać kokosa równomiernie na skórce.
Posypać chipsy czekoladowe na kokosie.
Skondensowane mleko wlać równomiernie na kawałki czekolady.
Orzechy pekan posypać równomiernie warstwą skondensowanego mleka. Lekko nacisnąć warstwy.
Przenieść do piekarnika i piec, aż lekko rumiane, o 30 protokół.
* Odstawić do całkowitego ostygnięcia i pokroić na 24 kawałki.
Przedruk za zgodą Cookies for Kids Cancer: Best
Bake Sale książka kucharska Gretchen Holt-Witte, (C) 2011
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować stepowych piwnic suchego Rieslinga. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Piwnice Stepowe Suche Riesling]()
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Aromaty zielonego jabłka, limonki, gruszki i kremu waniliowego prowadzą do delikatnego odczucia w ustach z nutami mineralnymi, jabłkiem, skórką cytrynową i rześką kwasowością.