Paski kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Paski kurczaka z sosem z sera pleśniowego wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Paski kurczaka z sosem z sera pleśniowego, Paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego, oraz Pieczone paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Aby przygotować kurczaka, połącz maślankę z ostrym sosem w płytkim naczyniu. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki (przez sól) połączyć w płytkim naczyniu. Kurczaka zanurzyć w mieszance maślanki, i pogłębiać kurczaka w mieszance mąki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni. Odstawić i ogrzać.
Podczas gotowania kurczaka, przygotować dressing.
W małej miseczce połącz beztłuszczowy majonez i kolejne 5 składników (przez czarny pieprz).
Podawać z paskami kurczaka.