Kubki na pizzę z grzybami Portobello

Kubki na pizzę z grzybami Portobello
Kubki do pizzy z grzybami Portobello mogą być po prostu bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 193 kalorie, 11 g białka i 14 g tłuszczu każda. Za 1,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 168 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Świetnie sprawdza się jako śródziemnomorski hor d'oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i kup pepperoni, mieszankę serów, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ultimate Portobello Mushroom Pizza, Spaghetti Squash and Portobello Mushroom Pizza oraz Mexican Style Portobello Mushroom Pizza.

Instrukcje

1
Usuń i wyrzuć łodygi i skrzela z grzybów; nasączyć nasadki olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Połóż zaokrąglone boki w dół na nienatłuszczonej płycie 15-calowej. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W międzyczasie w małej misce wymieszaj sos do pizzy, pepperoni, zielony pieprz i 1-1/4 łyżeczki przyprawy włoskiej; nakładać łyżką na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posypać serem i pozostałą przyprawą włoską.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Piec przez 8-12 minut lub do momentu, aż grzyby będą miękkie, a ser będzie musujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Blanchard Perez Cava Brut. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut ma słomkowożółty kolor z zielonymi refleksami. Nos jest świeży i wyrazisty, z głównymi aromatami zielonego jabłka i gruszki wraz z nutami suszonych orzechów i świeżego pieczonego chleba. Na podniebieniu nutom dojrzałych owoców o wyrazistym cytrusowym charakterze towarzyszy nuta śródziemnomorskich ziół. Zrównoważona kwasowość, waga i konsystencja zapewniają długi i żywy finisz. To wino musujące charakteryzuje się idealną równowagą wytrawności, bąbelków i owoców, aby wzbogacić każde doznanie kulinarne. To fantastyczny wybór do podania z warzywami, krewetkami i skorupiakami, lub jako pyszny dodatek do mięsa! Mieszanka: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn