Paski kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Paski kurczaka z sosem z sera pleśniowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz piersi z kurczaka, paprykę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego, Buffalo Chicken Strips With Blue Cheese Salad, oraz Pieczone paski z kurczaka Buffalo z dipem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kurczaka, połącz maślankę z ostrym sosem w płytkim naczyniu. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki (przez sól) połączyć w płytkim naczyniu. Kurczaka zanurzyć w mieszance maślanki, i pogłębiać kurczaka w mieszance mąki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni. Odstawić i ogrzać.
Podczas gotowania kurczaka, przygotować dressing.
W małej miseczce połącz beztłuszczowy majonez i kolejne 5 składników (przez czarny pieprz).
Podawać z paskami kurczaka.