Pascha Gruszka - Imbir Crisp
Pascha gruszka-imbir Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 308 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka Maca ciasto posiłek, mielony imbir, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Gruszka i imbir chrupiące, Gruszka i imbir chrupiące, oraz Świeża Gruszka Imbir Crisp.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce; wrzucić dobrze. Łyżka do napełniania naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Aby przygotować polewę, w średniej misce wymieszać ciasto z macą i 5 kolejnych składników (ciasto z macą przez ziele angielskie), mieszając trzepaczką.
Dodać białko jaja; dobrze wymieszać trzepaczką.
Masło pokroić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą mączkę; posypać polewą nadzieniem.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż gruszki będą miękkie i polewa będzie złoty.