Pascha Ciasto Jabłkowe
Pascha Jabłko ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz jabłka, brązowy cukier, Mączka z macy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pascha Ciasto Jabłkowe, Pascha Pareve Szarlotka, oraz Ciasto jabłkowe Paschalne Becka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C i nasmaruj szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Połączyć jajka, olej i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym. Wymieszać mączkę z macy, skrobię ziemniaczaną i 1 łyżeczkę cynamonu.
W osobnej misce wrzuć jabłka z brązowym cukrem, 1 łyżeczką cynamonu i gałką muszkatołową.
Połowę ciasta przełożyć do przygotowanego naczynia o wymiarach 9x13 cali.
Wlać jabłka do naczynia, a następnie pokropić pozostałe ciasto na jabłka.
W razie potrzeby posypać brązowym cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.