Party Włoska Zupa Weselna
Włoska zupa weselna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka szpinaku, bułka tarta, bulion z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć bulion z kurczaka, szpinak, cebula, marchew i seler.
Dobrze wymieszać i pozostawić na wolnym ogniu.
W oddzielnej dużej misce połącz mieloną wołowinę, bułkę tartą i jajko i dobrze wymieszaj. Uformuj mieszaninę na klopsiki o średnicy 1/2 cala i ostrożnie wrzuć je do zupy.
Włożyć do zupy kawałki piersi z kurczaka i zmniejszyć ogień do minimum. Pozostawić zupę na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodać makaron 30 minut przed podaniem i doprawić solą i pieprzem do smaku.