Parmigiano Sformato z papryką Piquillo i migdałami
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Parmigiano Sformato z papryką Piquillo i migdałami może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, rukola, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sałatka z kurczakiem z papryką Piquillo, migdałami i pikantną zielenią, Dyni, Ser Parmigiano I Migdały, oraz Pieczony Halibut Z Papryką Piquillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Spryskaj ramekiny lub jednorazowe aluminiowe kubki sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Do średniej miski, dodać śmietanę, jajka i Parmigiano i ubijać, aby połączyć. Doprawić solą i cayenne. Podzielić jajko, śmietanę, mieszaninę sera między ramekins.
Napełnione ramekiny umieścić w naczyniu do pieczenia i napełnić do połowy gorącą wodą z kranu. Przykryć folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojakach.
Umieść schłodzone sformato w ciepłym piekarniku na 10 minut, aby podgrzać.
Podczas gdy sformato jest podgrzewanie wrzucić papryki i migdały z zieleniną i posypać olejem, ocet i sól. Ułóż część mieszanki pieprzu na poszczególnych talerzach. Odkręć sformati na talerzu i ułóż paprykę przeciwko sformato.