Parmezan-Ziołowe Chipsy Pita
Parmezan-ziołowe chipsy Pita to bezglutenowe i pierwotne przepis z 72 porcjami. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, przyprawy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Chipsy Czosnkowo-Ziołowe Pita, Zdrowy Dip szpinakowy parmezan i chipsy Pita, oraz Pełnoziarnisty Czosnek Parmezan Chipsy Pita.
Instrukcje
Połącz oliwę z oliwek, włoską przyprawę i sól czosnkową.
Każdy chlebek pita podzielić na 2 rundy.
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
Umieść kliny na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Szczotkuj szorstką stronę każdego klina mieszaniną oleju.
Piec w 350 przez 15 minut lub do chrupkości.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.