Parmezan z zielonego i żółtego squasha
Zielony i żółty Squash parmezan może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 80 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukinii, czosnek, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żółty Squash z cebulą i parmezanem, Żółte wstążki squasha z czerwoną cebulą i parmezanem, oraz Czosnek Parmezan Żółty Squash Chipsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść olej na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i czosnek; gotować, stale mieszając, 3 minuty lub do miękkości.
Dodać cukinię i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 15 minut lub aż squash jest tender, mieszając od czasu do czasu.