Parmezan z Marinarą
Ptysie parmezanu z Marinara może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Mieszanka masła, jajka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowana Polenta z Marinarą, parmezanem i bazylią, Parmezan Crusted Marinara Potrójnie Grillowany Ser, oraz Marynata z krewetkami i oliwkami nad Galletti z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Mleko i masło podgrzać do wrzenia w 1 1/2-ćwiartce rondla. Wymieszać z mąką; zmniejszyć ogień do niskiej. Energicznie mieszać około 1 minuty lub aż mieszanina utworzy kulkę; usunąć z ognia.
Ubić w jajkach, po jednym na raz, ubijając, aż będzie gładka po każdym dodaniu. Wymieszać z serem. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na arkuszu ciastek.
Piec około 15 minut lub aż dmuchane i złoty kolor.
Podawać na ciepło z sosem marinara do zanurzenia.