Podsmażone grzyby z zwiędłym szpinakiem
Smażone grzyby z zwiędłym szpinakiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czapki boczniak, ząbki czosnku, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Smażone grzyby ze szpinakiem, Smażone przegrzebki z Pancettanem i zwiędłym szpinakiem-Jedzenie i picie-msn, oraz Lucjan smażony na zwiędłym szpinaku z grzanym masłem Zinfandel.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, szalotka, imbir, i czosnek; smażyć przez 3 protokół lub aż grzyby będą miękkie.
Dodać sherry, 5 łyżeczek sosu sojowego i cukier; gotować przez 1 minutę lub aż płyn prawie się wchłonie.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cebulą. Łyżka mieszanki grzybów do średniej miski; zachować ciepło.
Powrót patelni na średnim ogniu; dodać pozostałe 1 łyżeczkę oleju.
Dodaj jedną trzecią szpinaku i gotuj 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, często mieszając. Powtórz procedurę w 2 kolejnych partiach z pozostałym szpinakiem. Łyżka szpinaku do średniej miski; wymieszać pozostałe 2 łyżeczki sosu sojowego i soku z cytryny. Top z mieszanki grzybów.