Parmezan Wieprzowy Z Linguine

Parmezan Wieprzowy Z Linguine
Pounded wieprzowina parmezan z Linguine może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 1371 kalorii, 70g białka, oraz 67 g tłuszczu. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka dekoracji: bazylia, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan I Czosnek Linguine, Linguine z Pancettanem i parmezanem, oraz Szpinak Parmezan Linguine.

Instrukcje

1
Przygotować linguine zgodnie ze wskazówkami pakietu; drenaż. Wymieszać z masłem. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Mąkę, sól i pieprz połączyć w płytkiej misce. Pogłębiać wieprzowinę w mieszaninie mąki, zanurzyć w ubitym jajku i pogłębiać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podsmaż wieprzowinę, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Ułóż wieprzowinę w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Wymieszać 1 Łyżkę. posiekana świeża bazylia w sosie do makaronu. Wierzch wieprzowy równomiernie z sosem makaronowym, 2 szklanki sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Piec w 400 przez 20 minut lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Dekorować, w razie potrzeby.
8
Podawać natychmiast z gorącym masłem linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn