Parmezan Wieprzowy Z Linguine
Pounded wieprzowina parmezan z Linguine może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 1371 kalorii, 70g białka, oraz 67 g tłuszczu. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka dekoracji: bazylia, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan I Czosnek Linguine, Linguine z Pancettanem i parmezanem, oraz Szpinak Parmezan Linguine.
Instrukcje
Przygotować linguine zgodnie ze wskazówkami pakietu; drenaż. Wymieszać z masłem. Odstawić i ogrzać.
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa.
Mąkę, sól i pieprz połączyć w płytkiej misce. Pogłębiać wieprzowinę w mieszaninie mąki, zanurzyć w ubitym jajku i pogłębiać w bułce tartej.
Podsmaż wieprzowinę, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Ułóż wieprzowinę w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Wymieszać 1 Łyżkę. posiekana świeża bazylia w sosie do makaronu. Wierzch wieprzowy równomiernie z sosem makaronowym, 2 szklanki sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu.
Piec w 400 przez 20 minut lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać natychmiast z gorącym masłem linguine.