Parmezan-Wieprzowina Cukinia Łódź
Parmezan-wieprzowina cukinia łodzie może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,05 USD za porcję. 25 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę wieprzową, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia łódki z parmezanem szpinak ryż, Kurczak Parmezan Faszerowany Cukinią Łódź, oraz Cukinia łódki faszerowane wieprzowiną podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą cukinię pokroić na pół wzdłuż. Wycisnąć nasiona i miąższ, pozostawiając 1/4-in. skorupa; odstawić. Miąższ posiekać; odstawić.
Na dużej patelni gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Dodać czosnek i miąższ cukinii; smażyć przez 3-5 minut lub do miękkości miąższu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, 1/2 szklanki parmezanu i jajkiem.
Posypać solą wewnątrz muszli cukinii. Każdą napełnij 3 łyżkami mieszanki mięsnej.
Posypać pozostałym parmezanem.
Miejsce w niesklasyfikowanej 13. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Wlać wodę do naczynia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 15 minut. Odkryć; piec 15 minut dłużej lub aż cukinia jest miękka i nadzienie jest podgrzewane przez.