Muffinki z cukinii ryżowej mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 142 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką mus jabłkowy, mąkę ryżową, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ulubiony chleb z cukinii Naptime Chef (lub babeczki z cukinii), Muffinki Z Orzechami Cukinii, oraz Muffinki Z Cukinii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj foremkę do muffinek lub wyłóż papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
Ubij mąkę ryżową, ryż, cukier, mus jabłkowy, olej roślinny, ekstrakt waniliowy, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i proszek do pieczenia w dużej misce mikserem elektrycznym przez 2 minuty.