Parmezan - Romano Tilapia
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Parmezan - Romano Tilapia może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Mieszanka musztardy dijon, majonez, parmezan-ser romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Parmezan i Romano puree ziemniaczane, Pieczony Chrupiący Parmezan Kurczak Romano, oraz Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając.
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym natryskiem do gotowania.
Rozprowadzić mieszankę majonezu na rybie; posypać równomiernie serem.
Piec, odsłonięty, w 425 przez 10 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.