Parmezan - Romano Tilapia

Parmezan - Romano Tilapia
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Parmezan - Romano Tilapia może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Mieszanka musztardy dijon, majonez, parmezan-ser romano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Parmezan i Romano puree ziemniaczane, Pieczony Chrupiący Parmezan Kurczak Romano, oraz Tilapia Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników, dobrze mieszając.
2
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Rozprowadzić mieszankę majonezu na rybie; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Piec, odsłonięty, w 425 przez 10 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn