Parmezan Polędwica Wieprzowa

Parmezan Polędwica Wieprzowa
Parmezan Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 112 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, polędwicę wieprzową, parmezan i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Parmezan Polędwica Wieprzowa, Polędwiczki Wieprzowe Parmezan, oraz Szybka Polędwiczka Wieprzowa Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój polędwicę w poprzek na 12 plastrów, o grubości około 3/4 cala.
2
Umieść każdy kawałek na jego powierzchni cięcia i spłaszczyć piętą dłoni do grubości 1/2 cala.
3
Połączyć okruchy, parmezan, sól i pieprz; pogłębić kawałki wieprzowiny do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
4
Rozgrzać olej na średnim ogniu w patelni nieprzywierającej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dusić wieprzowinę przez 2 do 3 minut na stronę; usunąć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Dodaj cebulę, czosnek i cukinia lub squash na patelni i saute 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher) z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn