Parmezan Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz i celtycką sól morską, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Parmezan Polenta, oraz Rozmaryn-Parmezan Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Saute o 1/4 grzybów w maśle na dużym ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2
Dodaj szalotki, zmniejszyć ciepło, aby utrzymać się od spalania, i kontynuować smażenie aż miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodać czosnek i saute przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać groszek i salami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do szczelnego plastikowego pojemnika, aby utrzymać ciepło. Doniczka rezerwowa dla polenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Posiekany świeży Jarmuż
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
1
Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie powoli wymieszać mąkę kukurydzianą widelcem. Zmniejsz ciepło tak nisko, jak to możliwe. Nadal gotować przez 5 do 10 minut, często mieszając. Podgrzać, dodać ser i masło, doprawić do smaku solą i pieprzem. Top z ragout i służyć.