Parmezan Polenta

Parmezan Polenta
Parmezan Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz i celtycką sól morską, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy, Parmezan Polenta, oraz Rozmaryn-Parmezan Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Saute o 1/4 grzybów w maśle na dużym ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2
Dodaj szalotki, zmniejszyć ciepło, aby utrzymać się od spalania, i kontynuować smażenie aż miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodać czosnek i saute przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać groszek i salami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do szczelnego plastikowego pojemnika, aby utrzymać ciepło. Doniczka rezerwowa dla polenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie powoli wymieszać mąkę kukurydzianą widelcem. Zmniejsz ciepło tak nisko, jak to możliwe. Nadal gotować przez 5 do 10 minut, często mieszając. Podgrzać, dodać ser i masło, doprawić do smaku solą i pieprzem. Top z ragout i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn