Parmezan Pieczywo
Parmezan pieczywo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 83 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, grubą sól, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Parmezan Pieczywo, Parmezan Pieczywo, oraz Parmezan Pieczywo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże i miód w letniej wodzie w dużej misce do mieszania; odstawić 5 minut. Stopniowo dodawać 3 szklanki mąki i sera, ubijając przy niskiej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 6 do 8 minut lub aż będzie gładkie i elastyczne.
Ciasto podzielić na cztery części. Przycinaj każdą czwartą na 12 równych porcji za pomocą nożyc kuchennych.
Zwiń każdą porcję w ołówkowy patyczek o długości 8 cali.
Umieścić kije o 1 cal od siebie na wysmarowanych blach do pieczenia.
Posmarować roztopionym masłem; posypać grubą solą. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w 400 przez 10 do 15 minut lub do złotego koloru.
Podawać z zupami lub gulaszami.