Parmezan pieczone paluszki z cukinii z sosem Marinara
Parmezan Crusted pieczone cukinia kije z sosem Marinara może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Przepis ten zachwycił 10922 osób. Jeśli masz jajko, oregano, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Patyczki Z Cukinią Parmezan, Pieczone Patyczki Cukinii W Panko, oraz Parmezan kije z cukinii z dymnym pieczonym sosem Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bułkę tartą, parmigiano reggiano i oregano w misce.Cukinię doprawić solą i pieprzem.Cukinię zanurzyć w jajku, a następnie pogłębiać w mieszaninie okruchów chleba.
Umieścić cukinię na blasze do pieczenia w jednej warstwie z boku skóry w dół.
Piec w rozgrzanym piekarniku 218° na złoty kolor, około 20-25 minut.