Parmezan Orzo i groszek
Parmezan Orzo i groszek może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki pomidorów, orzo, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Orzo z groszkiem i parmezanem, Tosty Orzo z groszkiem i parmezanem, oraz Szybkie i łatwe cytrynowe Orzo z parmezanem i groszkiem.
Instrukcje
Połączyć kawałki pomidorów i gorącej wody w małej misce; odstawić 10 protokół.
Margarynę rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj orzo, i smażyć 3 minuty lub aż orzo jest lekko rumiane.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 do 15 minut lub do momentu wchłonięcia bulionu i Orzo jest miękka.
Wymieszać z groszkiem, serem i mlekiem; gotować na średnim ogniu, aż ser się rozpuści. Wymieszać z pomidorem; podawać od razu.