Parmezan lavash Chipsy z kremowym pomidorowo-bazyliowym dipem

Parmezan lavash Chipsy z kremowym pomidorowo-bazyliowym dipem wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka kremowej gorgonzoli, pieczywa lavash, SOS pomidorowo-bazyliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kremowa Pomidorowa Bazyliowa Zupa Parmezanowa, Gęsta i kremowa pomidorowa Bazyliowa zupa Parmezanowa, oraz Bezmięsny poniedziałek: kremowy pieczony pomidor bazylia zupa z kluskami z cukinii z frytkami z jarmużu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Pieczywo posmarować olejem za pomocą pędzla do ciasta i posypać parmezanem.
Każdy chleb pokroić na 32 trójkąty i ułożyć w jednej warstwie, ser-side-up, na 2 blachach do pieczenia.
Piec do jasnego złota, 10 do 12 minut.
Do dip: doprowadzić sos pomidorowo-bazyliowy na wolnym ogniu na średnim ogniu w średnim rondlu. Gotować przez 5 minut.
Zdjąć rondel z ognia i ubić w Gorgonzola i mascarpone aż włączone.
Wlać dip do miski i podawać chipsy razem.