Parmezan i papryka Dymna Frico

Parmezan i papryka Dymna Frico
Parmezan i Dymiona papryka Frico może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 99 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Krem szpinakowy parmezan z Frico, Kurczak z papryką dymną na ryżu, oraz Smoky Paprika BBQ chipsy ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić ser i paprykę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Spryskaj małą patelnię nonstick sprayem nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Miejsce na średnim ogniu. Drop 1/4 Puchar mieszanki sera w kopiec w środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozłożone na 3-4 cale. Gotować do całkowitego rozpuszczenia, bulgotanie całego, i brązowieje na brzegach, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Zdjąć patelnię z ognia; odstawić, aż przestanie bulgotać. Poluzuj krawędzie i obróć frico. Odstawić patelnię na średnim ogniu i gotować frico na złoty kolor na dnie, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną sera. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.
1
Słone, dymne smaki potrzebują ostrego Pinot Grigio, takiego jak Blason z 2005 roku (Włochy, 9 dolarów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrigioPinot Grigio
2
* Czasami oznaczone Pimentón Dulce lub Pimentón de La Vera Dulce; dostępne w niektórych supermarketach, w sklepach z żywnością specjalistyczną i od tienda.com.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn