Parmezan Filety Z Suma
Need a pescatariańskie danie główne? Parmezan filety z suma może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1403 kalorii, 172g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 14,68 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, pieprz, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Parmezan paluszki z kurczaka lub filety, Filety wołowe z sosem pieczarkowym i parmezanem, oraz Sum Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Połącz parmezan, mąkę i przyprawy.Pogłębić sum w mleku.Rybę dobrze posmarować mieszanką serową.
Umieścić na naczyniu do pieczenia.
Posmarować filety masłem.
Piec w temperaturze 400 stopni przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie zrobiona i stanie się łuszcząca.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.