Parmezan Czosnek Orzo

Parmezan Czosnek Orzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj parmezan czosnek Orzo. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 32767 fanów. Jeśli masz pod ręką masło, sól i mielony pieprz, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Czosnek Parmezan Orzo, Czosnek Parmezan Orzo, oraz Cytrynowy Parmezan Czosnek Orzo są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj orzo we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż będzie ugotowane, ale twarde do ugryzienia, około 11 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odpływ.
3
Rozpuść masło na patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj czosnek w roztopionym maśle, aż lekko się zrumieni, około 5 minut. Wymieszaj orzo z mieszanką czosnku i dodaj parmezan, mleko, sól, czarny pieprz i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
MlekoMleko
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn