Parmezan, czosnek i bazylia
Parmezan, czosnek, i zakręty bazylii może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ciasto chlebowe, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Parmezan Czosnek Twisty, Czosnek Bazylia Parmezan Chipsy, oraz Czosnek Bazylia Parmezan Indyk Porcje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; saute 30 sekund.
Rozwiń ciasto, dzieląc je na paski.
Posmaruj mieszanką czosnku.
Posypać bazylią, serem i pieprzem, delikatnie wciskając do ciasta. Przekręć paluszki chlebowe i umieść na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Delikatnie przycisnąć końce paluszków chlebowych na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane.