Parmezan Chleb Czosnkowy

Parmezan Chleb Czosnkowy
Parmezan chleb czosnkowy wymaga z grubsza 27 minut od początku do końca. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, bazylia, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 22%. Spróbuj Chleb Parmezanowo-Czosnkowy, Czosnek Parmezan Chleb (Abm), oraz Parmezan Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj masło, sól czosnkową, rozmaryn,bazylia, tymianek, czosnek w proszku i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
RozmarynRozmaryn
MasłoMasło
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozłóż każdą połowę francuskiego chleba równymi porcjami mieszanki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
W razie potrzeby posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
5
Ułóż połówki chleba, skórki w dół, na średniej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 12 minut, lub aż krawędzie są bardzo lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn