Parmezan Chleb Czosnkowy
Parmezan chleb czosnkowy wymaga z grubsza 27 minut od początku do końca. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, bazylia, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 22%. Spróbuj Chleb Parmezanowo-Czosnkowy, Czosnek Parmezan Chleb (Abm), oraz Parmezan Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W małej misce wymieszaj masło, sól czosnkową, rozmaryn,bazylia, tymianek, czosnek w proszku i parmezan.
Rozłóż każdą połowę francuskiego chleba równymi porcjami mieszanki masła.
W razie potrzeby posypać parmezanem.
Ułóż połówki chleba, skórki w dół, na średniej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 12 minut, lub aż krawędzie są bardzo lekko rumiane.