Parmezan-Bułeczki Ze Szczypiorkiem

Parmezan-Bułeczki Ze Szczypiorkiem
Bułeczki parmezan-szczypiorek wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 161 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka biszkoptów i pieczenia mix, karton jogurt, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bułeczki z cheddarem i szczypiorkiem, Bułeczki z serem i szczypiorkiem, oraz Cheddar Chive Scones.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć jogurt i jajko w małej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do suchych składników, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; rękami posmarowanymi mąką lekko zagnieść 4 do 5 razy. Pat ciasto w 9-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia. Używając noża pokrytego sprayem do gotowania, pokrój ciasto na 12 klinów, przecinając dno ciasta, ale nie przebijając go.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut lub do lekko złocistego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn