Parfait ze świeżych owoców z jogurtem cytrynowo-makowym
Parfait ze świeżych owoców z jogurtem cytrynowo-makowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 23 fanów. Mieszanka jagód, maku, jogurtu o niskiej zawartości tłuszczu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Parfait Ze Świeżych Owoców Z Jogurtem Cytrynowo-Makowym, Śniadanie jogurt Parfait ze świeżymi owocami i granolą, oraz Sałatka Ze Świeżych Owoców Z Sosem Makowym.
Instrukcje
1
W średniej misce umieść pokrojone owoce, jagody, sok z cytryny i 1 łyżkę cukru.
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dobrze wymieszać i maceratować przez około 10 do 15 minut. Pozwoli to owocom podawać sok z cytryny i cukier. Tymczasem w małej misce wymieszać 2 szklanki jogurtu lowfat i maku. W przezroczystych szklankach, warstwa składników zaczynając od mieszanki owoców, a następnie kolejną warstwą z jogurtem, następnie owocami, a następnie jogurtem. Powtórz te czynności do momentu napełnienia szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Do Smarowania Wkładki
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego