Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cielęciny Paprikash. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 39g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 7. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz liście laurowe, cielęcina końcówka okrągły pieczeń, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz cielęcy lub jagnięcy, oraz Golonka Cielęca Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pierwsze 7 składniki w 3 1/2-quart kuchenka elektryczna powolne; wrzucić dobrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
W małej miseczce wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki (przez pieprz); stopniowo dodawać wino, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
Dodać mieszankę mąki do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin lub aż cielęcina i warzywa będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Warzywa
Mąka Uniwersalna
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Wyłączyć powolną kuchenkę i pozostawić mieszaninę 5 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Mieszankę cielęcą podawać na makaronie jajecznym; posypać natką pietruszki i szczypiorkiem.