Papryka Poblano Faszerowana Krabem
Papryka Poblano nadziewana Krabem wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 357 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, musztarda dijon, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Faszerowana Papryka Poblano, Faszerowana Papryka Poblano, oraz Faszerowana Papryka Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Pokryj płytką patelnię sprayem do gotowania.
W średniej misce, połączyć mieszaninę ciasto kraba, śmietana, zielone chiles, i kolendry.
Stuff mieszamy na połówki papryki i układamy obok siebie na dnie przygotowanej patelni.
Posypać serem nadzieniem.
Piec 10 do 12 minut, aż nadzienie będzie gorące, a ser będzie złoty i bąbelkowy.
W dużej misce, połączyć mięso krabowe, śmietana, owies, bułka tarta, musztarda Dijon, Krab gotować przyprawy, oregano, i czarny pieprz. Delikatnie wymieszaj składniki, uważając, aby nie rozbijać krabów.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.