Kurczak słodko-kwaśny (lub wieprzowina)

Kurczak słodko-kwaśny (lub wieprzowina)
Słodko-kwaśny kurczak (lub wieprzowina) może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 613 kalorii, 41g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 12 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sody oczyszczonej, sól koszerna, ciepła woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kurczak słodko-kwaśny (lub wieprzowina!), Słodko-kwaśny sos Ted do wieprzowiny, kurczaka itp, oraz Wieprzowina Słodko-Kwaśna dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn