Papryka Nadziewana Wegetariańska
Wegetariańska nadziewana papryka wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pomidora, mielonego pieprzu, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka, Wegetariańska Grillowana Meksykańska Nadziewana Papryka, oraz Wegetariańska papryka nadziewana ze świeżym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować 8x11 cala szklane naczynie do pieczenia.
W garnku z wrzącą wodą, gotować paprykę przez 4 do 5 minut; aż zaczną mięknąć.
Wyjmij je z wrzącej wody i zanurz w zimnej kąpieli.
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek przez 3 do 5 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z pomidorem, pietruszką, bułką tartą, białym winem i czarnym pieprzem. Napełnij paprykę tą mieszaniną i umieść je w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Posypać papryką parmezanem.
Piec przez 20 minut. Smacznego!