Papryka Nadziewana Pizzą
Slow-Cooker Pizza nadziewane papryki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sos do pizzy, makaron rosamarina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Papryka Nadziewana Wolnooparkowa, Papryka Nadziewana Na Wolnym Ogniu, oraz Papryka Nadziewana Włoską dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, gotować makaron w 4 szklanki wrzącej wody 3 protokół.
Odcedzić; spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Dobrze spuścić. W międzyczasie, wyciąć cienki kawałek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć top; Topy rezerwy.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę. Aby papryka stała pionowo, odetnij cienki plasterek DNA każdej z nich.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka i pepperoni na średnim ogniu 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż Turcja nie jest już różowy.
W razie potrzeby odcedzić. Wymieszać z sosem do pizzy, 1 szklanką sera i ugotowanym makaronem. Nadzienie z indyka podzielić na papryki.
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Wlać 1/2 szklanki wody do kuchenki. Stań paprykę pionowo w kuchence; wymień wierzch pieprzu. Przykryć; gotować na małym ogniu od 4 do 5 godzin.
Usuń wierzch pieprzu; rezerwy. Górne nadzienie z pozostałym 1/2 szklanki sera. Przykryć; gotować od 5 do 10 minut dłużej lub aż ser się rozpuści. Aby usunąć paprykę z kuchenki, wyciągnij dużą łyżką z rowkiem, używając szczypiec do podtrzymywania papryki (nie ściskaj).