Papryka Nadziewana Kuskusem

Powolna kuchenka kuskus-faszerowane papryki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 325 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonego pieprzu, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Papryka Nadziewana Kuskusem, Powolna Kuchenka Kuskus Faszerowane Papryki, oraz Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2).
Instrukcje
Wytnij cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, kminkiem, solą, cynamonem i czerwoną papryką. Wymieszać z kuskusem. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Wlać wodę do 4 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence; papryki stać pionowo w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 7 godzin lub do papryki są miękkie.
Dekoruj orzeszkami pinii i kolendrą.