Papryka Nadziewana Kuskusem
Papryka nadziewana kuskusem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 393 kalorie, 18g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz mielony pieprz, cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Kuskus Faszerowane Papryki, Papryka nadziewana kuskusem (gotowana na 2), oraz Papryka Nadziewana Na Wolnym Ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć cienki plasterek z końca łodygi każdej papryki, aby usunąć wierzch pieprzu; wyrzucić.
Usunąć nasiona i membrany; opłukać paprykę.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, kminkiem, solą, cynamonem i czerwoną papryką. Wymieszać z kuskusem. Mieszankę wołową podzielić równomiernie pomiędzy paprykę.
Wlać wodę do 4 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence; papryki stać pionowo w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 1/2 godziny lub do papryki są miękkie.
Dekoruj orzeszkami pinii i kolendrą.