Papryka gulasz wołowy z krótkim żebrem
Papryka gulasz wołowy z krótkim żebrem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 879 kalorii, 31g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, mąkę, żeberka wołowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z piwem i papryką, Gulasz wołowy z krótkim żebrem z Ale, oraz Gulasz Wołowy Ze Słodką I Gorącą Papryką Z Triestu.
Instrukcje
Mąkę połączyć, ostrą paprykę, wędzoną paprykę, 1 łyżeczkę. sól i 1 łyżeczka. pieprz w dużej misce lub dużej plastikowej torebce zamykanej. Pracując partiami po 2 lub 3, Wrzuć żeberka z mieszanką mąki.
W dużym holenderskim piekarniku lub innym ciężkim garnku żaroodpornym na średnim ogniu, gotuj boczek, aż tłuszcz zniknie.
Przełożyć boczek łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe i zarezerwować.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z trawki.
Dodaj krótkie żeberka i brązowy ze wszystkich stron, 3 do 5 minut na stronę.
Boczek posiekać i odstawić.
Przenieść krótkie żebra na talerz i rezerwy.
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki. sól do garnka i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj piwo i, za pomocą drewnianej łyżki lub szpatułki, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Dodaj pomidory i ich soki i zarezerwowany boczek. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Powrót żeberka do garnka, przykryć i piec dwie godziny.
Ziemniaki obrać i pokroić w 1-in. sztuk.
Dodaj do krótkich żeberek, przykryć, i piec, aż ziemniaki będą miękkie i mięso ściąga się łatwo z kości, o 30 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku. Odcedzić nadmiar tłuszczu i podawać na gorąco.