Papryka Grillowana Faszerowana Ziemniakami

Papryka Grillowana Faszerowana Ziemniakami
Papryka Grillowana nadziewana ziemniakami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser gouda, masło, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańska Grillowana Meksykańska Nadziewana Papryka, Southwest Quinoan i Spiralizowane słodkie ziemniaki nadziewane papryka, oraz Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce] dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przebić każdy ziemniak 3 do 4 razy widelcem i umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec w temperaturze 450 przez 1 godzinę i 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Lekko ostudzić, około 15 minut.
4
Pokrój paprykę na pół wzdłuż, przecinając łodygi i zachowując nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
5
Usunąć i wyrzucić nasiona i membrany; spłukać i osuszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
6
Pieczone ziemniaki pokroić na pół. Miąższ wyjąć do dużej miski, odrzucając muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać śmietanę i 6 kolejnych składników do miąższu, dobrze wymieszać widelcem lub maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
8
Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie na połówki papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZiemniakZiemniak
9
Posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
10
Papryka grillowa, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
18 minut lub do papryki są pęcherze i mieszaniny ziemniaków pęcherzyków wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZiemniakZiemniak
12
Podawać natychmiast.
13
Uwaga: próbowaliśmy mikrofalować ziemniaki, ale tekstura jest mączna; pieczenie jest najlepszym wyborem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
14
Grillowane faszerowane ziemniaki: Pomiń czerwoną paprykę. Postępować z receptury zgodnie z zaleceniami, rezerwując skorupy ziemniaków i spooning mieszaniny ziemniaków do zarezerwowanych skorupy ziemniaków. Grill zgodnie z zaleceniami lub piec w 350 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
ZiemniakZiemniak
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn