Papryka faszerowana wołowiną i ryżem
Papryka nadziewana wołowiną i ryżem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka czosnku, soli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Faszerowana papryka z wołowiną, ryżem, szpinakiem i serem, Papryka Faszerowana Wołowiną, oraz Papryka Faszerowana Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Po ugotowaniu, dodać paprykę i paprykę Topy i gotować do miękkości, 6 do 7 protokół.
Usuń paprykę z wody i Odwróć, aby całkowicie spuścić.
Zrobić nadzienie: rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Dodaj marchew, seler i czosnek i kontynuować gotowanie, aż warzywa są po prostu zmiękną, 4 minuty dłużej.
Dodać wołowinę, sól i pieprz i gotować, rozbijając duże kawałki, aż mięso nie będzie już różowe, o 7 protokół.
Dodać pomidory i ryż i gotować 5 minut dłużej. Wymieszać w 3/4 szklanki sera.
Paprykę wypełnić mieszanką mięsną, dzieląc ją równomiernie.
Posyp mieszaninę pozostałym serem i wierzch pokrywką z pieprzem.
Piec, aż ser topi się i papryki są podgrzewane przez, o 5 protokół.