Papryka nadziewana Tofu i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego pieprzu, pomidora, papryki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka faszerowana Tofu i ryżem, Papryka Faszerowana Ryżem, oraz Papryka faszerowana wołowiną i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ryż i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 45 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i mieszać w czosnku i tofu. Gotować około 5 minut.